Volkswagens elektriske verden på eCarExpo

Volkswagen præsenterer på eCarExpo-messen et udvalg af modeller, der viser bredden i mærkets fuldelektriske ID.-familie. På Volkswagens stand står der en ægte danmarkspremiere i form af den nye sportslige ID.3 GTX, der har selskab af en syv-personers ID. Buzz Lang og en ID.7 Tourer GTX med 340 hk og firehjulstræk.

De danske bilkøbere har taget elektrificeringen til sig og skifter i hastigt tempo fossilbilen ud med en 100 % elektrisk drevet bil. Det mærkes også hos Volkswagen, hvor mærkets modelportefølje af fuldelektriske ID.-modeller er vokset og blevet alsidig i både karrosseristørrelse og type samt prisniveau. De danske bilkøberes voksende velvilje til at udskifte fossilbilen med en elbil og Volkswagens større udvalg af elbiler har betydet, at ID.-modellerne nu udgør cirka 60 % af mærkets samlede salg i Danmark.

eCarExpo er en af Europas største elbilsudstillinger, og Volkswagen præsenterer på mærkets stand et udvalg af modeller, der demonstrer bredden og potentialet i ID.-familien. Det favner alt fra den kompakte prisattraktive ID.3 over bestselleren ID.4 til GTX-versionen af langdistancekrydseren ID.7 til en lang syv-personers version af den rummelige og karismatiske ID. Buzz.

På standen har Volkswagen danmarkspremiere på ID.3 GTX Performance. Volkswagen har en lang tradition for at producere kompakte familiebiler tilsat ekstra performance og køredynamik. Ånden fra de mange generationer af GTI-modeller overføres nu til den elektriske æra med introduktionen af ID.3 GTX Performance. Med en 326 hk stærk elmotor trækkende på baghjulene, en avanceret adaptiv undervogn og et progressivt styretøj leverer ID.3 GTX Performance masser af elektrisk køreglæde.

Volkswagen tilbyder GTX-versioner af alle modelserierne i ID.-familien. På eCarExpo står også GTX-seriens flagskib i form af ID.7 Tourer GTX. Den elegante stationcar har allerede positioneret sig som en populær model i den traditionelle firmabilsklasse, og nu tilbydes den i GTX-trim, der løfter performance og dynamik til et nyt niveau. To elmotorer – 109 hk på forakslen og 286 hk på bagakslen – leverer en systemydelse på 340 hk og træk på alle fire hjul. En adaptiv undervogn og et progressivt styretøj gør den næsten fem lange luksusbil adræt, når vejen snor sig, og på de lange motorvejsture leverer ID.7 Tourer GTX en suveræn kombination af stabilitet, motorkraft og komfort.

Plads i særklasse får man også i en ID. Buzz Lang, der også kan opleves på Volkswagens stand i eCarExpo. Den lange version af ID. Buzz har 25 cm mere længde mellem akslerne, hvilket giver masser af plads til både syv personer og et 86 kWh-stort batteri, der giver længere rækkevidde og hurtigere lynladning. Det er kvaliteter, der allerede har fået mange danskere til at bestille ID. Buzz Lang som deres næste elektriske familiebil.

ID.4 er ikke ny, men den er løbende blevet teknisk opgraderet og har kontinuerligt været en bestseller blandt kunder, der ønsker sig en komfortabel og rummelig elektrisk SUV. Når disse egenskaber kombineres med en effektiv 286 hk elektrisk drivlinje og et højt niveau af komfort og sikkerhedsudstyr, står ID.4 Style som den komplette elektriske SUV.

På eCarExpo kan du ikke kun se Volkswagens ID.-modeller, du kan også bestille en prøvetur i ID.3, ID.4 og ID.7.

Du kan finde mere information om ID.3 GTX Performance, ID.7 Tourer GTX og ID. Buzz Lang her:

ID.3 GTX

ID.7 GTX

ID. Buzz Lang

ID.4 Style


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk